Контакти     Доставка   

+38 (073) 159-36-52
+38 (099) 555-43-31
З 9.00 до 20.00 з понеділка до суботи
Головна / Побутова хімія / Засоби для миття посуду / Sodasan Органічний засіб-концентрат для миття посуду 0,3 л (2316) 4019886023160
Sodasan Органічний засіб-концентрат для миття посуду 0,3 л (2316) 4019886023160 в інтернет-магазині babypremium.com.ua

Sodasan Органічний засіб-концентрат для миття посуду 0,3 л (2316) 4019886023160

Виробник: Sodasan
Є в наявності
0,0
102.00 грн

Доставка по Київу

  • Мінімальне замовлення: від 400 грн
    тільки самовивіз
  • Безкоштовна доставка: від 3000 грн
  • Вартість доставки (кур'єр)
    от 1500-3000грн: 150 грн
  • Самовивіз: від 50 грн

Доставка по Україні

  • Мінімальне замовлення: від 300 грн
  • Нова Пошта - від 60
    (згідно тарифів сервісу)

Оплата

  • Готівкою
  • Безготівковий
Опис
Відгуки та коментарі покупців

Якісно та безпечно миє посуд без зайвих зусиль! Швидко видаляє забруднення та жир! Надає посуду блиску і залишає розлучень. До складу входять лише безпечні рослинні інгредієнти органічного походження. Спеціальна формула захищає Ваші руки від пересихання і робить їх м'якими на дотик. Економічно у використанні!

Думаючи про безпеку, у минулому для миття посуду люди використовували соду, оскільки сода має здатність видаляти жир та пом'якшувати воду. Але, на жаль, вона погано впливає на шкіру рук, оскільки також видаляє жир і зі шкіри. Понад те, сода недостатньо ефективна. SODASAN – сучасне рішення для безпечного та ефективного миття посуду!


Спосіб застосування: Перед використанням збовтувати. Нанесіть 1 краплю на губку, помийте посуд і змийте водою.

 

 

 

Склад: вода, ПАР цукру, сульфат спирту кокосової олії, виварювальна (кухонна) сіль, цитрат, ефірні олії, що містять лимонен і цитраль

Сульфат спирту – виготовляється з кокосової олії. Його сила, що чистить, діє довше, ніж у звичайного мила.

Цукор ПАР (тензид Сахара) (Alkylpolyglucosides, APG) - ПАР, дуже дбайливі до шкіри, біохімічно розкладаються, не завдаючи шкоди навколишньому середовищу. У їхньому виробництві використовуються рослинні інгредієнти - кокосова олія, цукор або крохмаль.

Виварювальна (кухонна) сіль виходить в результаті випарювання природних розсолів, що видобуваються з надр землі. Такі розсоли відрізняються порівняно високою концентрацією NaCl та малим вмістом домішок.

Цитрат – сіль лимонної кислоти. Використовується для виведення плям та розчинення вапняного осаду. Протидія спонтанного утворення мильної піни в жорсткій воді. Зайва піна на 40% може знизити здатність, що очищає. Цитрат натрію є пом'якшувачем і замінює фосфати, які зазвичай додаються для того, щоб багаторазово посилити активність та властивості поверхнево-активних речовин (ПАР). Вони допомагають ПАР краще вимивати бруд.

Ефірні олії – пахуча суміш рідких летких речовин, виділених із рослинних матеріалів (дистиляцією, екстракцією, пресуванням). Використовуються для надання приємного запаху косметичних продуктів.

Babypremium.com.ua - це
Понад 5 000 товарів
для дітей та батьків
Зручна доставка в
будь-яку точку України
Регулярні акції
і знижки на товари
Тільки якісні
товари для дітей
Кращі ціни на
дитячі товари

Підписка на розсилку!

Дізнавайтеся корисні поради, новини акції,
знижки, і спеціальні пропозиції.