Контакти     Доставка   

+38 (073) 159-36-52
+38 (099) 555-43-31
З 9.00 до 20.00 з понеділка до суботи
Головна / Підгузки, гігієна, пелюшки / Косметика для жінок та чоловіків / OLIVELLA Мило для обличчя та тіла на основі оливкової олії, 100г (207210) 764412310019
OLIVELLA Мило для обличчя та тіла на основі оливкової олії, 100г (207210) 764412310019 в інтернет-магазині babypremium.com.ua

OLIVELLA Мило для обличчя та тіла на основі оливкової олії, 100г (207210) 764412310019

Виробник: Olivella
Немає в наявності
0,0
87.00 грн

Доставка по Київу

  • Мінімальне замовлення: від 400 грн
    тільки самовивіз
  • Безкоштовна доставка: від 3000 грн
  • Вартість доставки (кур'єр)
    от 1500-3000грн: 150 грн
  • Самовивіз: від 50 грн

Доставка по Україні

  • Мінімальне замовлення: від 300 грн
  • Нова Пошта - від 60
    (згідно тарифів сервісу)

Оплата

  • Готівкою
  • Безготівковий
Опис
Відгуки та коментарі покупців

Мило OLIVELLA - це інноваційний натуральний продукт, виготовлений із 100% оливкової олії Virgin без застосування хімічних процесів, згубних для стеролової фракції та жирних кислот, що містяться в ньому. Не містить тваринних жирів, штучних хімікатів та барвників. Запатентована технологія дозволяє зберегти максимум корисних властивостей оливкової олії у кінцевому продукті без додаткових добавок! Мило OLIVELLA наповнене натуральними вітамінами А, Е, К та поліфенолами, тому воно чудово живить та зволожує шкіру, зберігає її еластичність, покращує кровообіг, сприяє оновленню клітин та бореться з появою зморшок. Використовувати оливкове мило для шкіри обличчя та тіла дуже корисно. Воно має відновлюючі, захисні та пом'якшувальні властивості, допомагаючи тим самим зберігати молодість шкіри. Щоденне використання оливкового мила сприяє регенерації епідермісу. Завдяки своїм унікальним властивостям воно ідеально підійде для людей, які страждають алергією, висипанням шкіри та екземою. Мило з оливкової олії чудово підійде для будь-якого типу шкіри. Воно дуже м'яко очищає шкіру, не залишаючи жирного блиску і не викликаючи відчуття сухості і стягнутості. Після використання такого мила колір шкіри покращується, вона стає бархатистою. Крім того, оливкове мило допомагає виводити зі шкіри токсини, які накопичилися в ній після використання синтетичних косметичних продуктів. Підійде оливкове мило для миття волосся. Адже воно сприятливо впливає і на шкіру голови, живлячи та зміцнюючи волосяні цибулини. При такому догляді волосся стане сильнішим і густішим. Мило OLIVELLA може застосовуватися алергіками для чутливої шкіри в будь-якому віці, заспокоюючи ніжну шкіру немовлят або усуваючи сухість в'янучої шкіри в похилому віці. Коричнево-зелений відтінок забезпечує хлорофіл з оливкової олії.

Не містить SLS/SLES (sodium laureth sulfate) та парабенів. Чи не тестується на тварин. Дерматологічно протестовано. Кошерний товар.

Спосіб застосування: нанести на вологу шкіру, спінити та ретельно змити водою.

Склад: оливат натрію (омилена оливкова олія), вода, гліцерин (з оливкової олії), парфум.

Ingredients: SODIUM OLIVATE (SAPONIFIED VIRGIN OLIVE OIL), AQUA (WATER), GLYCERIN (FROM VIRGIN OLIVE OIL), PARFUM (FRAGRANCE).

Babypremium.com.ua - це
Понад 5 000 товарів
для дітей та батьків
Зручна доставка в
будь-яку точку України
Регулярні акції
і знижки на товари
Тільки якісні
товари для дітей
Кращі ціни на
дитячі товари

Підписка на розсилку!

Дізнавайтеся корисні поради, новини акції,
знижки, і спеціальні пропозиції.